Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Introworkshop hypopressiv trening

11. desember 2020 kl. 16:00 - 20:00

Vil du lære den mest effektive, trygge og skånsomme måten å rehabilitere og styrke kroppen etter fødsel, enten det har gått 5 uker eller 50 år? Vil du få en funksjonell kjerne og bekkenbunn, som tåler livets belastning, som støtter deg når du skal løfte ungen, løpe etter bussen, hoppe i trampolinen, bære barnebarnet? Vil du finne tilbake til en kropp som føles stabil og sterk, en kropp som du kan stole på og føle deg stolt av?

Mange kvinner sliter i åresvis med plager som underlivsprolaps (fremfall), slapp bekkenbunnsmuskulatur, inkontinens, rygg- og bekkensmerter, delte magemuskler, problemer med fordøyelsen og vonde menstruasjoner, og får bare beskjed om at sånn er det bare. Men slik trenger det ikke å være! Tusenvis av kvinner, inkludert meg selv, har fått livene sine tilbake med hypopressiv trening etter å ha trodd lenge at det ikke var noe de kunne gjøre.

Hypopressiv trening er en revolusjonerende måte å få kjernen og bekkenbunnen funksjonelle igjen etter fødsel og andre belastningsskader. Det er både pust- og holdningsomprogrammering som vil styrke, løfte og stabilisere, det fungerer ulikt alt annet du har prøvd før. På kun 10-15 minutter daglig kan du bli frisk og sterk igjen!

Workshoppen er en introduksjon i denne fantastiske teknikken. Du vil lære bakgrunnen for teknikken og hvordan det fungerer på en helt annen måte enn alt annet, og vil lære både den unike pusteteknikken og 4 av de 8 stillingene i den grunnleggende serien. Du vil også få beskrivelser slik at du trygt kan begynne å trene hjemme på egenhånd og teste hvor effektiv hypopressiv trening er!

Pris: 750 kr

Velkommen til workshop! Vi har nødvendigvis begrensede plasser, og du kan være trygg på smitteversntiltak 🙂

Du får info et par dager i forkant av workshoppen på mail, så sjekk spam om du ikke har sett noe. Workshoppen vil være på Under Livet i Kjelsåsveien 174.

Workshoppen passer for alle, i alle aldre, uansett kondisjon. Ta kontakt om du lurer på noe 🙂

Detaljer

Dato:
11. desember 2020
Tid
16:00 - 20:00
Les mer + bli med

Sted

Under Livet

Arrangør

Hypopressiv Trening Norge
View Arrangør Website