Det er oss du møter i klinikken

Sadie Lawler

Hypopressiv Trener

Sadie er dama bak Under Livet og Hypopressiv Trening Norge. Hun er ekspert på rehabilitering av fødsels- og belastningsskader. Hun brakte selv hypopressiv trening til Norge da hun ikke fikk hjelp med sine egne fødselsskader. Hun brenner for at alle de som trenger det skal få hjelp, og en kropp som fungerer gjennom alle livets faser. 

Bente Haugland Berle

Osteopat og Fysioterapeut

Bente har mange års erfaring med osteopatisk behandling av kvinner og barn og er blant annet senterets ekspert på behandling av kvinner med bekkenplager.

Helen Kranstad Aasrud

Naturlig hormonterapeut

Helen brenner for kvinnehelse og hormonell balanse, og har jobbet det med siden 2006. Hun veileder og behandler kvinner som ønsker barn, kvinner med menstruasjonssmerter og Pms, fødselsforberedende behandling og kvinner med problemer i forbindelse med overgangsalder. Hun er utdannet homeopat, soneterapeut, øreakupunktør og kosholdsveileder.

Luca Györgydeák

Hypopressiv Trener

Luca er en av Hypopressiv trening Norges første Pro Trenere med mye erfaring innen kvinnehelse. Hun er opprinnelig logoped, og har også mange års erfaring som doula. Hun har 5 barn selv og en utrolig suksesshistorie med hypopressiv trening etter hennes siste fødsel.

Velkommen til Under Livet

De som kommer til oss er kvinner i alle faser av livet. Noen er nybakte mammaer eller på vei til å bli mamma. Noen har født for 5 år siden. Noen for 50 år siden. Vi har også jenter og damer som aldri har født før innom. Og innimellom menn som vil støtte sin kjære eller rett og slett støtte seg selv.

Hypopressiv trening

gruppetimer, 1-1 behandling, workshops, sertifisering

Yoga

gravidyoga, barselyoga, feminin yoga, 1-1 timer, workshops

Fødselsforberedelse

1-1 og workshops

Temaworkshops og kurs

Innen kvinnehelse, bevegelighet og helhetlig helse

Dette skjer fremover

 

[diec_event_carousel show_venue=»off» show_name=»off» show_price=»off» show_category=»off» show_weburl=»off» view_more_text=»Mer info» button_align=»on» show_control=»off» arrows_custom_color=»#1c9c80″ dot_nav_custom_color=»#1c9c80″ _builder_version=»4.6.5″ _module_preset=»default» title_level=»h1″ title_text_color=»#c90035″ title_font_size=»28px» duration_font=»|||on|||||»][/diec_event_carousel]