Våre spesialister på kvinnehelse

Katinka Koen Webjørnsen

Fysioterapeut

Katinka er utdannet og autorisert fysioterapeut fra OsloMet. Hun har bred erfaring fra arbeid med geriatri, fallforebygging og kroniske smerter. Med Mobilitetsklinikken driver hun som privatpraktiserende fysioterapeut, og har utviklet en brennende interesse for kvinnehelse. Katinka behandler alt fra muskel- og skjelettproblemer, nevrologiske diagnoser, systemiske lidelser, livsstilssykdommer og svangerskapsrelaterte plager. Hun har stor tro på å kombinere manuelle teknikker og en aktiv øvelsesbasert tilnærming. Hun tilbyr både trykkbølge- og nålebehandling (det siste er spesielt effektivt for tensjonshodepine og migrene).

Helen Kranstad Aasrud

Naturlig hormonterapeut

Helen brenner for kvinnehelse og hormonell balanse, og har jobbet det med siden 2006. Hun veileder og behandler kvinner som ønsker barn, kvinner med menstruasjonssmerter og Pms, fødselsforberedende behandling og kvinner med problemer i forbindelse med overgangsalder. Hun er utdannet homeopat, soneterapeut, øreakupunktør og kosholdsveileder.

Marianne Natvig

Psykoterapeut

Som terapeut tilbyr Marianne tid og tilstedeværelse i møte med deg som har livsutfordringer du har behov for å snakke om og bearbeide. Marianne møter deg der du er med varme og interesse, og støtter deg i å finne gode veier videre i livet ditt. I terapi kan du få hjelp til å forstå deg selv bedre, finne veier ut av fastlåste mønstre og finne måter å leve et mer tilfredsstillende liv i tråd med dine ønsker og verdier.

Marielle Kongsvold

Osteopat

Marielle er utdannet og autorisert osteopat fra Høyskolen Kristiania. Hun har erfaring fra idrettsrelaterte plager, nakke, skulder og bekkensmerter. Etter å ha fått to barn selv har interessen for behandling/opptrening før og etter fødsel økt. Hun er også instruktør i Training & Pregnancy/Strong mama, utdannelse gjennom SATS Academy. Teknikker som benyttes i behandling er blant annet bløtvevsbehandling, tøyning, manipulering («knekking») og triggerpunkt. I tillegg har hun kurs i nålebehandling, trykkbølge og elektrostimulering (TENS) som benyttes ved blant annet ved utfordringer med å få kontakt med bekkenbunn etter fødsel, smertelindring og rehab. 

Sadie Lawler

Hypopressiv Master Trener

Sadie er dama bak Under Livet og Hypopressiv Trening Norge. Hun er ekspert på rehabilitering av fødsels- og belastningsskader. Hun brakte selv hypopressiv trening til Norge da hun ikke fikk hjelp med sine egne fødselsskader, og har siden den gangen fulgt opp over 8000 kvinner, menn og barn. Hun brenner for at alle de som trenger det skal få hjelp, og en kropp som fungerer gjennom alle livets faser. 

Stine Fanny Berg

Hypopressiv Trener

Stine er utdannet Osteopat DO MNOF, og har en brennende interesse for kvinnehelse. Hun jobber med å hjelpe kvinner og barn til en mer smertefri hverdag som osteopat, samt hjelpe kvinner etter fødsel med Hypopressiv trening. Hun har selv ingen barn, men har hatt god nytte av Hypopressiv trening for smerter i rygg og bekken. 

Det er oss du møter i salen

Frida Storholt

MediYoga lærer- og terapeut

Helsefaglig bakgrunn som spesialsykepleier og veileder ved Nyfødt Intensiv. Yogaformen jeg underviser er MediYoga: en moderne, forskningsbasert yogaform utviklet i samarbeid med helsevesenet. Jeg brenner for å dele enkle, effektive teknikker for stress- og smertereduksjon gjennom bevegelse, pust, mentalt fokus og hvile. Jobber også som utdanningsansvarlig i MediYoga international, der jeg utdanner helsepersonell som ønsker å benytte yoga i sine helseforetak/avdelinger.

Michelle Thoresen

Pilatesinstruktør

Michelle oppdaget Pilates for 9 år siden og har siden sverget til denne treningsformen. Siden øvelsene er så allsidig passer Pilates for alle. Hun er bla utdannet innen klassisk Pilates hos Balanced Body USA, matte 1-3 og Slings in Motions Blend, Slings Essentials og Anatomy Trains in motion og er under utdanning for å bli Pilates Reformer (apparat) instruktør. Hun er opptatt av å hjelpe sine kunder til å få en bevissthet rundt egen kropp. Det viktigste for henne er en funksjonell, sunn og skadefri kropp som virker i hverdagen og ved å trene Pilates jevnlig vil være med på å forebygge skader og få en sterk kropp.

Karine Finne

Yoga instruktør, sprituell coach, gongmester

Karine har mange års erfaring innen yoga, meditasjon og energiarbeid, er coach og lydhealer og Gong Master. Hun er utdannet ved Norsk Høgskole for Helhetsterapi, er sertifisert Leadership Master Coach, lydhealing utdannet av Githa Ben David, er sertifisert Yin Yoga instruktør, YinYang Yoga instruktør fra The YinYang Yoga Academy og Gong Master utdannet av Mehtab Benton og Don Conreaux.

Velkommen til Under Livet

De som kommer til oss er kvinner i alle faser av livet. Noen er nybakte mammaer eller på vei til å bli mamma. Noen har født for 5 år siden. Noen for 50 år siden. Vi har også jenter og damer som aldri har født før innom. Og innimellom menn som vil støtte sin kjære eller rett og slett støtte seg selv.

Hypopressiv trening

gruppetimer, 1-1 behandling, workshops, sertifisering

Yoga

gravidyoga, barselyoga, feminin yoga, 1-1 timer, workshops

Fødselsforberedelse

1-1 og workshops

Temaworkshops og kurs

Innen kvinnehelse, bevegelighet og helhetlig helse