Det er oss du møter i klinikken

Bente Haugland Berle

Osteopat og Fysioterapeut

Bente har mange års erfaring med osteopatisk behandling av kvinner og barn og er blant annet senterets ekspert på behandling av kvinner med bekkenplager.

Helen Kranstad Aasrud

Naturlig hormonterapeut

Helen brenner for kvinnehelse og hormonell balanse, og har jobbet det med siden 2006. Hun veileder og behandler kvinner som ønsker barn, kvinner med menstruasjonssmerter og Pms, fødselsforberedende behandling og kvinner med problemer i forbindelse med overgangsalder. Hun er utdannet homeopat, soneterapeut, øreakupunktør og kosholdsveileder.

Kate Brinch Sand

Massasjeterapeut

Kate er sertifisert Massasjeterapeut (NMF) spesialisert i Kvinner Helse, Rebozo og Thaimassasje. Hun jobber med kvinner i alle stadier eller livsfaser og tilbyr terapeutisk massasje for generell velvære, men også spesialiserte behandlinger for kvinner under graviditeten, i barsel eller i aldersgruppen 40+. Kate er en utdannet barseldoula og tilbyr ulike former for støtte for postpartum perioden, inkludert forberedelse til fjerde trimester og Birth Story Medicine ©. Hun er også sertifisert konsulent i opplæring og bruk av ulike bæreseler og driver Oslo Sling Library.

Stine Fanny Berg

Hypopressiv Trener

Stine er utdannet Osteopat DO MNOF, og har en brennende interesse for kvinnehelse. Hun jobber med å hjelpe kvinner og barn til en mer smertefri hverdag som osteopat, samt hjelpe kvinner etter fødsel med Hypopressiv trening. Hun har selv ingen barn, men har hatt god nytte av Hypopressiv trening for smerter i rygg og bekken. 

Sadie Lawler

Hypopressiv Trener

Sadie er dama bak Under Livet og Hypopressiv Trening Norge. Hun er ekspert på rehabilitering av fødsels- og belastningsskader. Hun brakte selv hypopressiv trening til Norge da hun ikke fikk hjelp med sine egne fødselsskader. Hun brenner for at alle de som trenger det skal få hjelp, og en kropp som fungerer gjennom alle livets faser. 

Dette skjer fremover 

Velkommen til Under Livet

De som kommer til oss er kvinner i alle faser av livet. Noen er nybakte mammaer eller på vei til å bli mamma. Noen har født for 5 år siden. Noen for 50 år siden. Vi har også jenter og damer som aldri har født før innom. Og innimellom menn som vil støtte sin kjære eller rett og slett støtte seg selv.

Hypopressiv trening

gruppetimer, 1-1 behandling, workshops, sertifisering

Yoga

gravidyoga, barselyoga, feminin yoga, 1-1 timer, workshops

Fødselsforberedelse

1-1 og workshops

Temaworkshops og kurs

Innen kvinnehelse, bevegelighet og helhetlig helse