Våre spesialister på kvinnehelse

Helen Kranstad Aasrud

Naturlig hormonterapeut

Helen brenner for kvinnehelse og hormonell balanse, og har jobbet det med siden 2006. Hun veileder og behandler kvinner som ønsker barn, kvinner med menstruasjonssmerter og Pms, fødselsforberedende behandling og kvinner med problemer i forbindelse med overgangsalder. Hun er utdannet homeopat, soneterapeut, øreakupunktør og kosholdsveileder.

Stine Fanny Berg

Hypopressiv Trener

Stine er utdannet Osteopat DO MNOF, og har en brennende interesse for kvinnehelse. Hun jobber med å hjelpe kvinner og barn til en mer smertefri hverdag som osteopat, samt hjelpe kvinner etter fødsel med Hypopressiv trening. Hun har selv ingen barn, men har hatt god nytte av Hypopressiv trening for smerter i rygg og bekken. 

Sadie Lawler

Hypopressiv Trener

Sadie er dama bak Under Livet og Hypopressiv Trening Norge. Hun er ekspert på rehabilitering av fødsels- og belastningsskader. Hun brakte selv hypopressiv trening til Norge da hun ikke fikk hjelp med sine egne fødselsskader. Hun brenner for at alle de som trenger det skal få hjelp, og en kropp som fungerer gjennom alle livets faser. 

Det er oss du møter i salen

Frida Storholt

MediYoga lærer- og terapeut

Helsefaglig bakgrunn som spesialsykepleier og veileder ved Nyfødt Intensiv. Yogaformen jeg underviser er MediYoga: en moderne, forskningsbasert yogaform utviklet i samarbeid med helsevesenet. Jeg brenner for å dele enkle, effektive teknikker for stress- og smertereduksjon gjennom bevegelse, pust, mentalt fokus og hvile. Jobber også som utdanningsansvarlig i MediYoga international, der jeg utdanner helsepersonell som ønsker å benytte yoga i sine helseforetak/avdelinger.

Michelle Thoresen

Pilatesinstruktør

Michelle oppdaget Pilates for 9 år siden og har siden sverget til denne treningsformen. Siden øvelsene er så allsidig passer Pilates for alle. Hun er bla utdannet innen klassisk Pilates hos Balanced Body USA, matte 1-3 og Slings in Motions Blend, Slings Essentials og Anatomy Trains in motion og er under utdanning for å bli Pilates Reformer (apparat) instruktør. Hun er opptatt av å hjelpe sine kunder til å få en bevissthet rundt egen kropp. Det viktigste for henne er en funksjonell, sunn og skadefri kropp som virker i hverdagen og ved å trene Pilates jevnlig vil være med på å forebygge skader og få en sterk kropp.

Karine Finne

Yoga instruktør, sprituell coach, gongmester

Karine har mange års erfaring innen yoga, meditasjon og energiarbeid, er coach og lydhealer og Gong Master. Hun er utdannet ved Norsk Høgskole for Helhetsterapi, er sertifisert Leadership Master Coach, lydhealing utdannet av Githa Ben David, er sertifisert Yin Yoga instruktør, YinYang Yoga instruktør fra The YinYang Yoga Academy og Gong Master utdannet av Mehtab Benton og Don Conreaux.

Velkommen til Under Livet

De som kommer til oss er kvinner i alle faser av livet. Noen er nybakte mammaer eller på vei til å bli mamma. Noen har født for 5 år siden. Noen for 50 år siden. Vi har også jenter og damer som aldri har født før innom. Og innimellom menn som vil støtte sin kjære eller rett og slett støtte seg selv.

Hypopressiv trening

gruppetimer, 1-1 behandling, workshops, sertifisering

Yoga

gravidyoga, barselyoga, feminin yoga, 1-1 timer, workshops

Fødselsforberedelse

1-1 og workshops

Temaworkshops og kurs

Innen kvinnehelse, bevegelighet og helhetlig helse