Det er oss du møter i klinikken

Sadie Lawler

Hypopressiv Trener

Sadie er dama bak Under Livet og Hypopressiv Trening Norge. Hun er ekspert på rehabilitering av fødsels- og belastningsskader. Hun brakte selv hypopressiv trening til Norge da hun ikke fikk hjelp med sine egne fødselsskader. Hun brenner for at alle de som trenger det skal få hjelp, og en kropp som fungerer gjennom alle livets faser. 

Bente Haugland Berle

Osteopat og Fysioterapeut

Bente har mange års erfaring med osteopatisk behandling av kvinner og barn og er blant annet senterets ekspert på behandling av kvinner med bekkenplager.

Helen Kranstad Aasrud

Naturlig hormonterapeut

Helen brenner for kvinnehelse og hormonell balanse, og har jobbet det med siden 2006. Hun veileder og behandler kvinner som ønsker barn, kvinner med menstruasjonssmerter og Pms, fødselsforberedende behandling og kvinner med problemer i forbindelse med overgangsalder. Hun er utdannet homeopat, soneterapeut, øreakupunktør og kosholdsveileder.

Luca Györgydeák

Hypopressiv Trener

Luca er en av Hypopressiv trening Norges første Pro Trenere med mye erfaring innen kvinnehelse. Hun er opprinnelig logoped, og har også mange års erfaring som doula. Hun har 5 barn selv og en utrolig suksesshistorie med hypopressiv trening etter hennes siste fødsel.

Yoga + Under Livet = sant!

Høsten 2021 flytter MamaYoga og Løkka Yoga inn i salen på Under Livet! 

MamaYoga er et yogastudio med fokus på tiden før og etter fødsel.

Hos oss kan du ivareta kroppen gjennom de endringene som skjer i graviditeten, du kan forberede deg til fødsel og du kan også delta sammen med babyen din etter fødsel.

Vi har drevet med kvinneforkusert yoga i over 15 år, og har utviklet et unikt og spesialtilpasset kurstilbud som gjør at vi kan møte dine forskjellige behov i alle faser av både svangerskap og det første året etter å ha fått baby. Hos MamaYoga vil du alltid kunne finne et kurs som er tilpasset deg, også selv om dine behov endres underveis.

Vi har holdt kurs i Oslo siden 2004 og har også kurslokaler på Sagene og Grünerløkka.

Løkka Yoga er et yogasenter med fokus på feminin yoga. Fellesnevneren for all form for feminin yoga er at det er yogaformer skapt av kvinner for kvinner.

Tanken bak Løkka Yoga er å skape en plattform for kvinner der de kan komme sammen for å utveksle ideer, inspirere og styrke hverandre i alle livets faser.

 Løkka Yogas kurs og workshops handler om å skape rom og gi ressurser både fysisk og mentalt til alle kvinnene som deltar.

 «Strong women – may we know them, may we raise them, may we be them!»

Dette skjer fremover 

Gravid Myk

Gravid Myk

10. January 2022 kl. 18:20 - 19:40

View Events Website

Gravid Myk er en myk og samtidig aktiv yogatime for gravide. Den fysiske intensiteten er moderat og det er en avspenningen på ca. 15 minutter på slutten av timen. Dersom du har lettere bekkenplager tilrettelegger vi med øvelser tilpasset dine behov. Pris: kr. 1 920,-. Varighet: 6 kursganger. Yogalærer: Cathinka D. Lunde

FødselsYoga

FødselsYoga

20. January 2022 kl. 16:30 - 17:50

View Events Website

På dette kurset lærer du yoga som forbereder kroppen på fødsel og gode teknikker du kan bruke under selve fødselen. I tillegg til å være fødselsforberedende er disse klassene også stress-ned og «pamper-yourself» yogatimer for kommende mammaer. Pris: kr. 1 725,-. Varighet: 5 kursganger. Yogalærer: Kine Bruksås

Gravid Styrke

Gravid Styrke

20. January 2022 kl. 18:10 - 19:20

View Events Website

Gravid Styrke er en styrkende og fysisk aktiv yogatime for gravide. Kurset passer for deg som ønsker å bruke yoga som styrketrening gjennom svangerskapet. Vi har fokus på yogaøvelser som er tilpasset den gravide kroppens behov for styrke og fleksibilitet. Pris: Kr. 1 680,-. Varighet: 6 kursganger. Yogalærer: Kine Bruksås

Velkommen til Under Livet

De som kommer til oss er kvinner i alle faser av livet. Noen er nybakte mammaer eller på vei til å bli mamma. Noen har født for 5 år siden. Noen for 50 år siden. Vi har også jenter og damer som aldri har født før innom. Og innimellom menn som vil støtte sin kjære eller rett og slett støtte seg selv.

Hypopressiv trening

gruppetimer, 1-1 behandling, workshops, sertifisering

Yoga

gravidyoga, barselyoga, feminin yoga, 1-1 timer, workshops

Fødselsforberedelse

1-1 og workshops

Temaworkshops og kurs

Innen kvinnehelse, bevegelighet og helhetlig helse