Leie behandlingsrom i Oslo?

Under livet er et innbydende og varmt kvinnehelsesenter på Frysja i Oslo. Her kan du leie behandlingsrom og sal. Vi har et deilig venterom, 3 romslige behandlingsrom og en stor sal til gruppetimer/workshops. Alle rommene og salen har utsikt.

Vi er dyktige terapeuter med lang erfaring i våre felt som har samlokalisert oss for å kunne tilby noe unikt til våre kunder og pasienter.

Et sted man føler seg tatt vare på, sett og hørt, og hvor alle er opptatt av å tilby et helhetlig syn på helse og det som skal til for at de som kommer til oss skal bli bedre.

Fra man kommer inn på venterommet, skal man kunne slappe av og føle at man har kommet til et lite oase hvor man kan endelig ta vare på seg selv.

Leie inkluderer nett, strøm, tilgang til felleasarealer (pauserom, personaletoalett med dusj) og noe reklame for senteret.

Vi tilbyr det beste fra begge verdener, et sted der du kan leie lokale uten å måtte betale en prosentandel av det du får inn, samtidig som vi hjelper deg med å bli synlig via våre kanaler.

Hele lokalet er designet av Studio Eike med ro og behag i fokus.

Behandlingsrom

Vi har to behandlingsrom som er ledige henholdsvis 4 og 3 dager i uken.

Begge rommene har enkle behandlingsbenker, samt oppbevaringsmuligheter. Trenger du mer utstyr/plass kan dette sikkert gå i orden.

Det ene rommet er noe større. Det mindre rommet har fire vinduer. 

Sal

Salen kan også leies til gruppetimer, workshops og foredrag (projektor og lerret er innebygget). Her tilbyr vi helst fast leie, men ta kontakt om det er av interesse!

Salen er utstyrt med:

  • Manduca Pro Yogamatter
  • Ullpledd fra Manduca
  • Korkblokker fra Manduca
  • Bokhvetebolstere med fløyelstrekk fra Heppa Design
  • Klappstoler

Det er egen varmepumpe i salen. Prosjektor, lerret og høytaler.

Ta kontakt gjennom dette skjemaet for å avtale en prat eller for å komme innom og se om Under livet er ditt neste lokale!